Back
 Baca panduan submit lirik
0:00 / 0:00
Tekamu.. nggawe seneng atiku
Kegowo aku nyaman roso batinku
Ora ragu.. kowe dadi pilihanku..
Tanpo ngiro.. bakal gawe tatu..

Lungamu.. nggawe larane atiku
Kepati roso iki ajur roso batinku
Ikhlas ku nerimo..
Yen kuwi pancen pilihanmu
Mugo kowe bahagia
Dengan dunia barumu..

Akhire.. kowe milih lungo ninggal aku
Sing wis ngupayake (sing wis ngupayake)
Ben ra dadi crito loro..

Reff :
Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
Ora lilo ati aku tansah nerimo..

Lungamu.. nggawe larane atiku
Kepati roso iki ajur roso batinku
Ikhlas ku nerimo..
Yen kuwi pancen pilihanmu
Mugo kowe bahagia
Dengan dunia barumu..

Akhire.. kowe milih lungo ninggal aku
Sing wis ngupayake (sing wis ngupayake)
Ben ra dadi crito loro..

Reff :
Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
Ora lilo ati aku tansah nerimo..

Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
Ora lilo ati aku tansah nerimo..
Ora lilo ati..iii..
Aku tansah nerimo
 Laporkan lyrics

Tinggalkan komentar