Back
 Baca panduan submit lirik
0:00 / 0:00
isun weruh dewek riko ambi wong liyo
melaku bareng, gandengan tangan
isun osing nyongko riko kari tego
ngendoi cemeng welas iki

buang isun buang welas hang ono
reng ati iki uwis sirno
mergo ati iki welas hang suci
welas asih hang sempurno
isun wes seng percoyo
mergo kari nyulek moto
kembang hang ono reng ati nisun
uwes alum seng keneng disirami
kembang hang ono reng ati nisun
uwes alum seng keneng disirami

kembang hang ono reng ati nisun
uwes alum seng keneng disirami
kembang hang ono reng ati nisun
uwes alum seng keneng disirami

menyango hang adoh ojo riko moro
isun wes seng sudi..
nompo riko maning isun wes seng biso
ati kadung loro..
tutuppen kabeh cerito iki
ojo riko bukak maning
isun wes seng percoyo
ati kadong loro...
kuburen kabeh welas iki
ojo riko keduk maning
isun wes seng percoyo
ati kadong loro

kembang hang ono reng ati nisun
uwes alum seng keneng disirami
kembang hang ono reng ati nisun
uwes alum seng keneng disirami

kembang hang ono reng ati nisun
uwes alum seng keneng disirami
kembang hang ono reng ati nisun
uwes alum seng keneng disirami
 Laporkan lyrics

Tinggalkan komentar