Back
 Baca panduan submit lirik
0:00 / 0:00
[INTRO]
Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

[VERSE]
Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

[BRIDGE]
Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

[REFF]
Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ring ati

[MUSIK]

[VERSE]
Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

[BRIDGE]
Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

[REFF]
Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ring ati

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ring ati

[OUTRO]
Senajan tresno iki
Mung kependem ring a...ti
 Laporkan lyrics

Tinggalkan komentar