Back
 Baca panduan submit lirik
0:00 / 0:00
aku durung lilo
nek kowe lungo..
aku ora bakal
mbukak ati nggo wong liyo..

saktenane ati iki
iseh tresno..
nanging kowe malah
milih lungo..

kowe ojo sak penakmu
mbok tulung ngregani usahaku
kabeh iki yo mung dinggo awakmu..

Reff :
mbok tulung sadaro
aku neng kene ngenteni kowe
ojo ngasi kowe karo liyane..

mbok tulung ngerteni
perasaanku saiki
kepiye wae kowe tetep ning ati..

kowe ojo sak penakmu
mbok tulung ngregani usahaku
kabeh iki yo mung dinggo awakmu..

Reff :
mbok tulung sadaro
aku neng kene ngenteni kowe
ojo ngasi kowe karo liyane..
 
mbok tulung ngerteni
perasaanku saiki
kepiye wae kowe tetep ning ati..

mbok tulung sadaro
aku neng kene ngenteni kowe
ojo ngasi kowe karo liyane..
 
mbok tulung ngerteni
perasaanku saiki
kepiye wae kowe tetep ning ati..
kepiye wae aku tetep sayang kowe..
 Laporkan lyrics

Tinggalkan komentar