Back
 Baca panduan submit lirik
0:00 / 0:00
biyen kowe nate janji
nanging sak iki hlakok mbok blenjani
opo to sebabpe iki
kowe lan aku ora direstui

tresnoku marang sliramu
nganti sak iki ora oleh restu
lilo aku ra lilo awakmu sak iki
disanding wong liyo

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso
 Laporkan lyrics

Tinggalkan komentar